7. marraskuuta 2012

Listaus.

Joku kehotti mua laittamaan listaa Pääkaupunkiseudun hyvistä ja huonoista kirppiksistä.

Ruusuja saa seuraavat ehdokkaat:
-Valtteri, meidän harmiksi, valtteri etsii uusia toimitiloja peruskorjauksen vuoksi, mutta on ainakin auki marraskuun viimeiseen viikonloppuun asti auki.
-Mellukirppis, Vaikka onkin vähän syrjässä, täältä olen tehnyt monia mahtavia löytöjä.
-Hietsunkirppis, kesän vakiokirpppis, joka saa pienen miinuksen, vakiintuneista trokareista.
-Kierrätyskeskus, Täältä saa halvalla kaikkea, elektroniikka kuitenkin ikääntynyttä ja sitä kaupataan tosi kovilla hinnoilla. Plussaa kuitenkin se, että täältä voit bongata laatuvaatteita/tavaroita tosi halvalla, koska henkilökunnan merkkitietous on aika suppea.Vaatteita enemmän on Lönnrotinkadulla.
-Fida lähetystori,  Täältä löytää kevät ja joulusiivouksen aikaan tosi hyviä löytöjä.
-Aino kirpputori, Tää on mulle kaukana eli Kannelmäessä, mutta on mieleinen hyvistä löydöistä.
-Piilokirppis, Lastenvaate-kirpputori Vuosaaren Aurinkolahdessa, on vähän pieni paikka, mutta lämmin vastaanotto niin aikuisille kuin lapsillekin on miellyttävä, Täällä myydään suurimmaksi osaksi alle kouluikäisten vaatteita ja tavaroita, plussaa on kestovaippa-vuokraus niitä harkitseville!
-Malmin parkkihallin kirppis, toimii parhaiten talvella jolloin tämä korvaa esim Hietsukirppiksen!

Risuja joudun antamaan,

-Aurinkobasaari, mikään ei oo kauheempaa kuin homeenhajuinen paikka, muutamia kivoja vaatteita löysin trokaripöytien välistä, mutta en ostanut niitä, koska homeenhaju oli tarttunut vaatteisiin. Muutenkin TOSI epäsiisti ja likainen paikka. EN SUOSITTELE.
-Hietsumarket, kuvailen paikkaa KRÄÄSÄKIRPPIKSEKSI, siis jos etsit vessaharjaa tai vetolaatikon kahvaa tai nitojaa, tämä on sinun paikkasi, mutta otathan taskulamppusi mukaan, koska paikka ei ole valoisa, onhan kyse kuitenkin kellarista.
-Pöytäparkki, Täällä on ihan ookoo tavaraa aina välillä, mutta on ahdas, tunkkainen ja sovituskopiton.

Tässä nämä tälläerää, päivittelen sitten erikseen viellä kun joissain olen käynyt,  seuraavana lähtee tarkastukseen ORANSSITORI jota kehuttu kovasti viihtyvyyden ja muun kannalta.

xoxo, Gerli

1 kommentti:

  1. No enää ei ole valtteria, joten taitaa Mellunmäen kirpputori olla ainut jäähallin kirppiksen lisäksi mikä on "vanhanaikainen" eli myyjät ite myymässä.. :( Nythän Ikean vieressä on se uusi porttipuiston kirppis, mutta se on itsepalvelukirpputori

    VastaaPoista