4. marraskuuta 2012

Kukkuu!

Koska olen jatkuvasti, tiheään tahtiin, usein eksynyt tai tahallaan astunut kirppisovesta sisään, on mainittavaa kuitenkin se, että harvoin niistä poistun ilman kivoja ja mieluisia löytöjä.
Kirpparille yleensä suuntaan kun mieleni tekee ilahtua, koska mikään ei ilahduta enemmän kuin hyväkuntoinen Guessin toppatakki 7eurolla tai Gantin uusi pakkauksessaan oleva laatupyyhe 2eurolla.
Kaverini kehoitti aloittamaan löydöistäni blogin ja salaa olen blogin aloittamisesta haaveillut, mutta en ole aihetta sille löytänyt. Tässä nyt sitten näpyttelen ja ajattelin jakaa kanssanne viikonlopun kirppislöytöni.

Tämä löytö oli täys vahinko ja yllätys.. Nimittäin bongasin Mellun kirppikseltä (http://www.mellukirppis.com/) yhden pöydän alahyllyltä pitkävartiset saappaat joita olen koittanut metsästää, koska saappaat vaikuttivat laadukkailta ja olivat hyvänkuntoiset heitin ne koriini 3e:n hintaan.



Kotona sitten tutkiskelin saappaita enemmän..  En siellä kirppiksellä oikein ehtinyt jäädä tutkimaan asiaa sen kummemmin, koska en malttanut olla vilkaisemasta muita pöytiä, missä sattui olemaan silmään pistävää tavaraa mitkä sitten osottautui pettymykseksi.

Kotona siis tutkiskelin löytöjä (parit farkut pojalleni, ja neule itselleni) ja kenkien kohdalla päätin tarkistaa, kenkien alkuperäiskaupan.... ja sitten huomasin,

                                               

....... VAGABOND!
Eli vähän käytetyt vagabondin nahkasaappaat 3:lla eurolla! Khatsinnng!!

xoxo. Kirppishai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti