10. marraskuuta 2012

Friis&Company vyö pelastusarmeijan kirppikseltä..



Vaikka sanoinkin viimeksi, että ens kerralla suuntaan tieni Oranssitorille, ei tänään kuitenkaan tehnyt mieli lähteä niin kauas. Joten suuntasin tieni laajasaloon olevalle Pelastusarmeijan kirppikselle.

Ensivaikutelma kirppiksestä oli, kuolinpesä kirppis.. Vanhaa rojua siellä täällä, ilmasto hyvä, ei tunkkainen.. muutenkin siisti. Suuntasin tieni pienen silmäilyn jälkeen vaataosastolle. Huomasin että siellä alennuksetkin.
Vaaleanpunaisista ja sinisitä lapuista ei alennusta. Vihreistä -50% ja Oranssit eurolla.

Katselin takkeja kun sattuivat ensimmäiseksi tielleni. Kaiken näköisiä takkeja niin uudempaa kuin vanhempaa mallia. Keskimäärin 15-25e. Suuntasin rekeille, valikoimassa paljon vaatteita edelliseltä vuosikymmeneltä, bongasin kuitenkin välistä, mustan puolipitsi paidan, joka näytti ihan kohtuulliselta sen heitin vaaleanpunaisella 3euron lapulla koriin. Yhdetä rekiltä löysin ihan kivan t-paidan eurolla.
Seuraavaksi katselin vieressä olevia lastenvaatteita, niitä oli tosi niukasti tarjoolla, mutta takkeja ja haalareita enemmän.
Huomasin että siellä erikseen rekki jossa on merkkivaatteita, selailin sen ja pettymykseksi joudun todeta, että siellä olevat vaatteet myytiin pelkästään merkin takia huippuun hintaan. Pepe Jeansin toppatakki josta vuori revennyt ja vanu toppaantunut kasaan 37e. Useissa vaatteessa joko kanamunankokoinen tahra ja repeytymä ja niitä sitten kaupattiin yleensä 10e ylöspäin.

Suuntasin katselemaan asusteita. Laukkuja oli paljon tarjoolla, muutamat Mangon tuotoksia, muutama kopio ja loput sellaisia...peruslaukkuja. Vyöosastolla seisoin ehkä 5 minuuttia koska niitä oli paljon tarjoolla.
Heitin silmät vyöhön jossa oli magea solmutekniikalla varustettu juttu. huomasin myös laatan ja tarkistin, Friis & Companyhan se siinä, hintaa 3 e ja vyö sopivasti kokoa XS.
Reittini oli tehty ja matkasin kassalle, jonotuksen passaamiseksi päätin vilkaista vitriinit. Kaulakorujen sovitus nuken päällä ihana koru, kuin luotu mua varten. koriin 6euron hintaan.

Huomenna viellä seikkailemaan BEWE-kirppikselle mellunmäkeen ja Valtterille Pullatehtaan kanssa.

Sininen T-Paita 1e

                                                  
                                                                              Paita 3e ja kaulakoru 6e ja Friis & Company vyö 3euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti